Son inceleme:
İnceleme / geliştirme: TrackFollows
Bu rehber, sizin paylaştığınız bir yeniden paylaşımı kaldırmayı ele alır. Orijinal gönderiyi veya başkalarının paylaşımlarını silmez. Meta, yeniden paylaşımları asıl içerik sahibinin belirtildiği herkese açık gönderi ve Reels paylaşımları olarak açıklar. Meta’nın resmi duyurusu
Aşağıdaki ekran görüntülerinde İngilizce arayüz kullanılmıştır. Menü adları ve düğmelerin konumu, uygulamanın diline ve sürümüne göre değişebilir.
Akışınızda aşağıdaki mesajı görüyorsanız, içerik repost edilmiş demektir:
"Bu Reel'i repost ettiniz. Repost, başka birinin gönderisini akışınızda takipçilerinizle paylaşmanızı sağlar."

Sağ alt köşedeki repost butonu aktifse (tik işaretiyle), üzerine tıklayın.

"Bu Reel'i yeniden paylaştınız" mesajının altında "Sil" butonu görünecektir. Buna tıklamak, yeniden paylaşımı silecektir.

Birden fazla yeniden paylaşımı aynı anda yönetmek istiyorsanız, bu yolu izleyin:
[Sağ üst ☰] → [Etkinliğiniz] → [Yeniden Paylaşım] → [Sil]

Repost yapmak kadar, onları yönetmek de önemlidir. Yukarıdaki iki yöntemi kullanarak akışınızı düzenli tutun.